Deelname Verder Liquids Team aan de 38ste Baloise Antwerp 10 Miles

Een indrukwekkend aantal van 40.000 lopers sierde de 38ste Baloise Antwerp 10 Miles, waaronder ook een Team van Verder Liquids.


Negen medewerkers van Verder Liquids, afkomstig uit zowel Nederland als België, namen deel aan de race en toonden hun sportiviteit en teamwork van het bedrijf.

Het evenement werd gehouden op een koele zondag. Af en toe brak de zon even door wat een beetje warmte gaf en zeker bijdroeg aan de levendige sfeer. Vanaf het begin van de middag begonnen de lopers aan een reis langs de pittoreske rivieroever van Antwerpen en het adembenemend uitzicht op de skyline, met als hoogtepunt de adrenaline-kick om te sprinten door de Kennedytunnel.

Een mix van muziek van Qmusic-dj's en live bands zette een energieke toon langs de route, terwijl het gejuich van het publiek voor extra motivatie zorgde. De teamleden van Verder Liquids, gesterkt door een gevoel van kameraadschap en wederzijdse steun, pakten de laatste steile heuvel van de race vastberaden aan en kwamen over de finish om hun welverdiende medailles te verdienen.

Dit evenement onderstreepte niet alleen de atletische vastberadenheid van de deelnemers, maar benadrukte ook dat Verder Liquids een geweldig bedrijf is om te werken, waar werknemers worden aangemoedigd om deel te nemen aan activiteiten die teambuilding en persoonlijke groei bevorderen. Een pluim voor het Verder Liquids team voor hun geweldige prestatie en voor hun lef om de uitdaging aan te gaan om de 10 Miles van Antwerpen te lopen.

Terug naar het overzicht